17-годишен колабирал в дискотеката с голите обиски след употреба на райски газ

OFFNews 14 май 2023 в 08:39 4367 2

Капсули с райски газ

Снимка Архив

Капсули с райски газ

17-годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след употреба на райски газ. Инцидентът е станал в дискотеката, която нашумя с голите обиски, извършени на клиенти от полицията в града. 

Младежът е употребил алкохол, но не и наркотици, по думите на баща му - бившият футболист Георги Какалов, който потвърди пред бТВ, че синът му дишал и райски газ. 

Момчето е билo в нощни клуб с приятели, след като майка му е попълнила декларация, че е съгласна той да е в заведението с пълнолетен придружител. 

Младежът отишъл в дискотеката с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, съобщи Нова тв. 

"Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно момчето или негови приятели са внесли балонът отвън", казва собственикът на дискотеката Диан Найденов. 

Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ, който е забранен за употреба от лица под 18 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

2

поп Дръвчо

14.05 2023 в 11:56

Моля, моля, моят ангажимент е за по-късно. Да се надяваме - ЗНАЧИТЕЛНО по-късно.

За съжаление, и първото събитие от новините, и второто, приличат на активно мероприятие срещу дискотеката, т.е. собственика и.

И най-милиционерската логика не може реално да търси наркотици сред всички посетители на заведението. И дилърчетата са известни на половината град, и в РПУ ги знаят по домова книга, и е въпрос само на уволнението на 1-2 началници за да бъдат хванати с доказателства, обвинени и осъдени на затвор до второ пришествие.

Иначе основен принцип в правоналагането е ДА НЕ ПОСТРАДАТ НЕВИННИ. Това в милицията по принцип не са го чували но законите и правилата са построени в този дух.

Даже и за убийство не претърсват 400 човека наведнъж - минимум, защото няма как да организираш наблюдението на 400 човека така че никой да не се отърве от доказателствата.

И те така.

22548

1

dolivo

14.05 2023 в 09:10

Дарвинизъм?

Родителите виновни?

Обществото болно?

Тая работа без бой ще мине ли?

Къде са попа и психолога да помогнат?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки