Трамвай №5 води троловете до „Позитано“

OFFNews 11 февруари 2014 в 21:28 17133 21

Оля Громова-Генчева в една от светските си изяви.

Оказа се, че трамвай №5 води троловете до централата на БСП на столичната улица „Позитано“ и в прекия, и в преносния смисъл.

Съсобственичката на пиарската агенция "Лийдуей Медия Солюшънс", ангажирала троловете в интернет кампанията на БСП, е бившата певица в популярната през 80-те години на миналия век група „Трамвай №5” Oля Громова – Генчева (бивша Лечева). До ден днешен, „петицата“, на която е кръстена групата, все още върти пред централата на БСП на "Позитано" 20.

Пиарската агенция е регистрирана на ул. "Сребриста липа" 16 в една от вилните зони в полите на Витоша, а нейни собственици са Оля Димитрова Громова-Генчева и фирма на свъзания с Красимир Гергов бизнесмен Красимир Станков.

Оля Генчева е родена през 1964 г. в Хавана, баща й е кубинец, а майка й българка. След успешните години като певица на сцената с „Трамвай №5” и в ролята на манекенка по модните подиуми, тя завършва две висши. Кариерата й продължава в "Промобил", след което става главен секретар на Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници. В правителството на НДСВ тя бе пресаташе на финансовия министър Милен Велчев, а от няколко години е в пиарския бизнес с агенцията си "Лийдуей Медия Солюшънс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!