Бедни мъже говорят за жени

Емил Йотовски Последна промяна на 14 януари 2019 в 09:41 8468 2

Ям шкембе в масло и гледам предаването „Жени говорят за пари“ на Мартин Карбовски. Няколко привлекателни дами обявяват свенливо и с трепетливо нежелание сумите, срещу които са склонни да бъдат вулви под прикритие (старата дума е любовници) на платежоспособни мъже. Само срещу сумите три-пет хилки на месец. Знаем, че всичко е пари!

Слагам си чесън, че шкембе без чесън ми е много негурме и се хвърлям в търсене.

Само 11,3% от населението в страната има доходи над 740 лв. на месец, показват данни на Националния статистически институт! Останалите 88,7 %, разбирай половината, от които са мъже – пръчка.

Лют червен пипер и продължавам. Така… Неплатежоспособните мъже са обречени на невъзможна силиконова квази любов с момиче с титла. Какво е момиче с титла е отделна тема. Цената спрямо минималната работна заплата - това е почти десет пъти повече. Но хората на минимална заплата не са хора, така, че ме извинете за глупавия и прибързан пример. Сол.

По същество - има ли възможност някой заможен мъж (такъв, който отделя между три и пет хиляди лева на месец за приятелка) да се съгласи срещу заплащане да отстъпи правата за ползване на неговата такава? Като, разбира се, след ползване да му се върне в изправно състояние. Така той намалява разходите си. Нека бъдем честни - напълно е невъзможно един мъж да бъде постоянно с дадена жена и времето, което той не прекарва с нея си е чиста загуба на пари.

Моля, посочете:

Дали за горепосочените жени има сезонни намаления? След празници, като залежала стока или не дай-боже изтичане на срока на годност?

Дали има намаления за групи? Тоест ако се съберат десетина човека с по триста лева и се разберат да ползват момичето с титла на последователен принцип - ще се ползват ли с някакво намаление за групи?

Има ли дискаунт за момичета без титли? Или с някои по-непредставителни титли? Да кажем не престижното „мис силикон“, а малко по-малко престижните „мис поливинилхлорид“, „мис каучук“ или „мис гипс-картон“. Все пак живеем в пазарно общество и не може стока с различно качество да се продава на една цена.

Дали има намаления свързани с малки фабрични дефекти? Или дефекти възникнали при транспортирането? Лошо чукнати, обелен лак, недовършена или крива татуировка и т.н.?

Как седи въпросът със разсроченото плащане? За кандидатстване изисква ли се трудов договор? Налага ли се да се викат гаранти, които са на заплата?

Има ли опция ново за старо както при смартфоните? Тоест, като излезе нов модел да върнеш стария с доплащане?

Как седи въпросът с рекламацията? Има ли безплатен пробен период? Гаранции? Все пак в европейския съюз живеем. Нали така?

Поради незнание към кого да се обърна като институция искам да поставя въпроса открито.

А сега спокойно ще си изям шкембето. То ми струва около три лева.

Благодаря от името на всички заинтересувани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22179

2

ELPIDA

14.01 2019 в 21:06

"...спокойно ще си изям шкембето. То ми струва около три лева."
Еееех,че "евтин" и икономичен мъж.Ще има за обувки от 500 лв. на силиконовата мародерка.
Млади жени като Диана Маркова със свещ да ги търсим.Не само защото пише хубаво! Защото словата й са огледален образ на бликналите от душата й възмущение и пресята осъзнатост за образците на "възвишеното" и десакрализацията на добродетелите в човешкия геном. Дано и този млад и хубав мъж,коментирал излъченото от Карбовски не попадне никога в графата "ощетени и комлексирани" съвременни мъже.Бог да опази мен и сина ми!

3015

1

Ехо

14.01 2019 в 17:47

Оригни се бе, да ми олекне!