Владо Пенев: Любовта може да бъде преживяна на всяка възраст

ОFFNews 16 април 2019 в 12:50 2629 0

„Надявам се, че историята между Кръстева и Цонев ще има положителна развръзка в „Откраднат живот: Любовта лекува”, сподели Владо Пенев в "Плюс-Минус" за отношенията на героите в хитовия български сериал.

„Любовта няма възраст.Тя е за всички и винаги има чар. Може да бъде преживяна на всяка възраст. Когато си млад, може да пропуснеш възможности за любов от разсеяност или амбиции, а в зряла възраст цениш всеки миг, всяка секунда, всеки жест и детайл. Имаш желание да го изживееш пълноценно и докрай”, смята актьорът. 

Тази седмица един от главните герои на „Откраднат жвиот“ завинаги ще напусне любимата история на милиони български зрители. Неочаквани събития ще предизвикат поврат в съдбите на лекарите. Кая ще се окаже изправена срещу дулото на пистолет, а съдбата й ще бъде именно в ръцете на доктор Карагьозов.

Появата на Орлин ще обърка допълнително любовният триъгълник на доктор Стилянова, доцент Захариев и Поли Грънчарова. Доцент Мазов ще злепостави Ина в ключов за болницата момент, а ситуацията ще ескалира с нови разкрития около компрометиращото видео. Борбата на интереси в болницата ще вземе своите жертви, а последствията ще бъдат необратими.

Кой от героите ще се превърне в жертва на обстоятелствата? Кой стои зад плана срещу Ина Фотева? – ще
научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови