След затвора шеф Токев влиза в ''Кухнята на ада''

Hell’s Kitchen събира Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев

OFFNews 06 март 2023 в 14:17 5822 1

трио шеф готвачи

Снимка Hell’s Kitchen

Отляво на дясно: шеф Андре Токев, шеф Виктор Ангелов, шеф Петър Михалчев

Тежката артилерия на кулинарията в България - шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев, се завръща ударно в ефир. Това е първото медийно участие на излежалия присъдата си за шофиране в нетрезво състояние шеф Токев.

Tелевизионното трио ще оценява нови 8 опитни готвачи, които ще се борят за място в шоуто, а половината от тях ще напуснат надпреварата още по време на петия епизод на най-горещото кулинарно предаване.

С Токев и Михалчев сме близки приятели и това си личи в кухнята. На участниците няма да им е лесно да се изправят пред нас. Когато сме заедно, няма да има грешка, която да не бъде забелязана. Няма да има прошка! Пращаме ги да си ходят един по един, докато не стигнем до четиримата най-добри, повдигна завесата за предстоящия епизод Виктор Ангелов.

За участниците, които вече две седмици готвят в кухнята на Hell’s Kitchen, няма да има почивка. Те ще имат възможност да наблюдават кулинарната битка от диваните в къщата, но това ще донесе временно спокойствие, защото в края на епизода ще си тръгне още един готвач.

Разгорещен скандал между Асен от Берковица, който е в шоуто с майка си, и Наталия от Русе ще вдигне градусите в кухнята допълнително. Новият епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови