Нова Броудкастинг Груп и Нет инфо с нови мениджъри

OFFNews 01 юни 2022 в 15:08 4653 0

Красимира Василева Хаджийска

Снимка Нова Броудкастинг Груп

Красимира Василева Хаджийска е новият главен оперативен директор на медийната компания

Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп, съобщиха от медийната група.

Новината идва малко след назначаването на Стефана Здравкова за главен изпълнителен директор на компанията, притежаваща Нова телевизия.

В съобщението се допълва, че тя е работила в медийната група в последните 19 години, занимавала се е с продажби, маркетинг и пиар и стои в основата на успешните преговори за присъединяване на редица международни телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и др.

От Нова Броудкастинг груп обявиха още три мениджърски назначения.

Изпълнителен директор на Нет Инфо става Александър Варов. Досега той съвместяваше позициите на Търговски директор и Портфолио мениджър на дъщерното дружество на Нова Броудкастинг Груп, съобщават от компанията.

Александър Варов

Емануил Манолов е новият оперативен директор на Нет Инфо. Той е част от екипа на медийната компания от 2001 година. В последните седем години е мениджър „Софтуерно развитие“, а преди това е заемал различни мениджърски позиции, свързани с продуктовото портфолио на Нет Инфо. Като програмист е работил по всички основни проекти на компанията. 

Емануил Манолов

Досегашният търговски мениджър „Разпространение“ на Нова Броудкастинг Груп Павел Благов е назначен за директор „Разпространение на съдържание и нови платформи“. През последните седем години той е отговарял за дистрибуцията на телевизионните канали на компанията. Има богат професионален опит в мултинационална среда, заемайки позиции в предишни периоди в Procter&Gamble, Melia Hotels International, AB Travel. 

Павел Благов

„Вярвам, че вътрешната промоция на доказани професионалисти с дългогодишен опит е от важно значение за развитието на компанията и утвърждаване на нейните позиции като неизменен фактор в медийния сектор в България. С мениджърския екип на Нова Броудкастинг Груп споделяме мащабни идеи за нови успехи“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Снимки: НБГ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови