Мира Добрева вече е у дома след спешната операция в ''Пирогов''

OFFNews 23 септември 2023 в 11:51 4783 0

Мира Добрева

Снимка БНТ

Мира Добрева

Известната телевизионна водеща от БНТ Мира Добрева, която бе оперирана по спешност в "Пирогов" и бе в медикаментозна кома, вече е у дома. Това стана ясно от нейна публикация във Фейсбук. 

В средата на септември дъщерята на журналистката - Лора, съобщи, че майка ѝ е в трудна житейска ситуация, която е наложила спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома.

"Мама винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите и сме сигурни, че и този път е така. Мама се намира в "Пирогов" - при най-добрите специалисти в света", разказа тогава Лора. 

Два дни по-късно стана ясно, че Добрева вече диша самостоятелно

"В житейските вододели понякога участват и хора, които не познаваме, но се оказват съдбовни за нас. Д-р Методи Джуджев, доц. Георги Георгиев от Пирогов, на Вас, медицинските сестри и екипите Ви - поклон и благодаря! Благодаря и на Бърза помощ! Това, че дойде толкова бързо беше от решаващо значение.

Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни и това е нормално. Все ще попиташ кой е най-добрият лекар. В моя случай нямаше време за нищо, разчитах само на връзката си с Бог и имах само упованието си в Него. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки, освен една - спасителната", каза във видео днес журналистката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!