Първият брак между хомосексуалисти мюсюлмани впечатли света

Последна промяна на 17 юли 2017 в 10:36 9412 9

Първият в света брак между хомосексуални мюсюлмани предизвика бурни коментари в социалната мрежа по цял свят. Той стана факт на 12 юли, но във Великобритания, разказа "Индипендънт". 

Младоженците се казват Джахес Чудхури на 24 години и Щон Роган, който е едва на 19 години.

Джахес и Щон са двойка от повече от 2 години. Те разказват, че почти веднага след като започнали да излизат, са съобщили публично, че не само са хомосексуалисти, но и мюсюлмани. Двамата са категорични, че са свободни хора и имат право на любов и щастие.

Младите влюбени са били облечени с традиционни мюсюлмански носии на име „шервани“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1014

9

Ванко

17.07 2017 в 15:50

До вчера ни натрапвахте негрА педераси сега почнахте тарамбуки педераси.
Следващите педали какви ще да са ?

Марсианци педераси ли ще ни покажете???

18057

8

sottozero

17.07 2017 в 15:27
Впечатлил е единствено майката на написалия (лата) тази статия.

1245

7

drashkom

17.07 2017 в 15:10

А така! Горчиво да им е!

2807

6

"Горчиво!"
"Таз година булка, до година люлка"
Хейт ли е това или се отнасям с тях толерантно?

84789

5

Offtopic, това с "рязането на глави" ни заинтригува. Всъщност двете страни, в която тази традиционна практика продължава и до ден днешен, са Мексико (най-близък съсед и съюзник на ФАЩ), и Саудитска Арабия (най-верният "стратегически съюзник на ФАЩ в Близкия Изток).

Една от най-обсъжданите теми в мексиканските медии беше защо на 10 трупа се падат средно по 11 отрязани глави; в Саудитска Арабия за щастие обаче броят на отрязаните главите и труповете съвпада точно.

Демонократизация, някой, нещо?

19843

4

Лопе де Вега

17.07 2017 в 13:26

Егати кви са мазни...

Поздрав!

31721

3

Denis Rizanov

17.07 2017 в 13:03

Професоре, откак СА председателства комисията по правата на човека към ООН са променили варварското наказание да убиват половите джихадисти с камъни и съвсем цивилизовано и хуманно им режат главите, а после окачват обезглавените тела да висят за назидание няколко дни на кран в оживени части на града.
СА и тя се променя и става по-хуманна и по-цивилизована.
Ето например ако хванат жена да кара сама семейната кола (защото макар и толкова напреднали, женките там нямат право на собственост, тъй като те самите са все още собственост) вече не я убиват с камъни, както по-рано, а мъжът има право да я продаде на когото сметне за правилно и за каквито пари прецени. Демокрация отсекъде! Или по-скоро скришна и продължителна демонокрация.
както е тръгнало до няколко години ше им дадат право и да гласуват...
:)))

84789

2

Еми да отидат тогава на "сватбено пътешествие" примерно в Саудитска Арабия. Ще им трябват само "one way tickets". Между другото - наказанието "убиване с камъни" според Шериата се изпълнява публично.

84789

1

Дребнобританските хомосексуалисти нещо съвсем са се объркали. Не е възможно да бъдеш едновременно "гей" и мюсюлманин. Защото дори самият Мо­ха­мед казва:

“Че­ти­ри [ви­да хо­ра"> ще пре­диз­ви­кат гне­ва на Ал­лах и ще си спе­че­лят него­во­то не­до­вол­с­т­во: ...мъ­же­те, ко­и­то се оп­ри­ли­ча­ват на же­ни, же­ни­те, ко­и­то се оп­ри­ли­ча­ват на мъ­же,...и он­зи, кой­то спо­хож­да мъ­же”.

В мюсюлманските страни в света наказанието за хомосексуализъм е само едно - убиване с камъни.