10 филмови целувки, които са били кошмар за актьорите

OFFNews 05 юни 2017 в 14:51 26120 0

Снимка Pixabay

Лесно ли е да целунеш някого пред камера? Оказва се, че не, дори когато става въпрос за холивудските звезди.

Едни от най-големите холивудски звезди разказват какво огромно предизвикателство е да целунеш свой колега пред камера.

1. Тоби Магуайър, „Спайдърмен“


Целувката между Спайдърмен и Мери Джейн е една от най-романтични снимки в киното. Само че заснемането й не е било никак романтично. Тоби Магуаяр обяснява, че дъждът по време на сцената е влизал в носа му и не можел да диша.

2. Лиъм Хемсуърт, „Игри на глада“


Когато идва сцената, в която Лиъм трябва да целуне Дженифър Лорънс, се оказва, че актрисата е яла чесън. Хемсуърт окачествява целувката като „неудобна“.

3. Танди Нютон, „Мисията невъзможна“


Танди Нютън споделя след снимките на култовата лента, че Том Круз се целува изключително „мокро и неприятно“. Най-лошото било, че трябвало да заснемат сцената няколко пъти.

4. Ема Уотсън, „Хари Потър“


Актрисата, изиграла Хърмаяни във филма за Хари Потър, разказва, че й било изключително неудобно да целуне Рупърт Гринт. Причината: двамата се приемали като брат и сестра и им било непривично и неприятно да се целунат.

5. Алисън Ханиган, „Как се запознах с майка ви“


Алисън Ханиган се налагаше да целува Джейсън Сейгъл цели 6 години. По нейни думи „да целуваш Джейсън е все едно да се целуваш с пепелник“. Тя се опитала да го откаже от вредния навик, като го накара да плаща по 10 долара за всяка запалена цигара. В края на първия им ден на снимачната площадка Сейгъл й дължал 200 долара.

6. Кирстен Дънст, "Интервю с вампир"

През 90-те години на миналия век всяка жена би убила, за да целуне Брад Пит. Само че за 11-годишната Кирстен Дънст ситуацията е била коренно различна. 20-години след заснемането на "Интервю с вампир" тя разказа, че било изключително стряскащо за нея да целуне мъж и после цели 5 години не се престрашила да целуне момче. 

7. Джеймс Макавой, "Неуловим"

Джеймс бил вече на снимачната площадка, когато дошла Анджелина Джоли. И колкото и невероятно било да целуне устните на тази жена, Макавой бил изключително притеснен. По негови думи, любовната сцена се случила по следния начин: Здрасти, аз съм Джеймс, а сега трябва да се целунем пред камерата!

8. Виржини Ледоаян, "Плажът"

Вирджини Ледоаян разказва, че Лео е много приятен човек, но не би искала да е неин любовник. По думите й в любовните им сцени романтиката е липсвала изцяло и носителят на Оскар е бил лишен от всякаква страст. Докато правили подводните сцени, тя мислила само как да не се удави и дори не помни целувката им.

9. Кристен Стюарт, "Здрач"

Актриса разказва, че целувката с актьора Тейлър Лаутнър била изключително трудна, дори странна. По нейни думи, сцената била "неприсъща за героинята и Бела". Кристен обясни, че въпреки това, с Тайлър са се забавлявали, докато са заснемали сцената.

10. Хелена Бонъм Картър и Уди Алън

Да целунеш Уди Алън е акто да целунеш Берлинската стена, смята Картър. 

Именитият режисьор и актьор и поставил в прав текст редица условия, след които било да няма никакъв обмен на слюнка. "Малко е обидно. А в същото време той никак не се стараеше", спомня си актрисата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!