Принц Хари искал да напусне кралското семейство

OFFNews 25 юни 2017 в 15:52 16984 4

Принц Хари е искал да напусне британското кралско семейство и да живее като обикновен човек.

Признанието на петия престолонаследник на трона дойде в интервю, публикувано в неделя от "Дейли Мейл", след по-рано той каза, че се съмнява някой от фамилията да иска да бъде крал или кралица.

32-годишният принц споделя още, че времето му в армията - когато е бил "просто Хари" - е било "най-доброто ми бягство" и че е обмислял да се откаже от титлата си. Чувствах, че искам да напусна, но реших да остана и да изпълнявам ролята си заради себе си и за доброто на хората.

Двамата с брат му - принц Уилям - не искали да са просто знаменитости, разказва Хари, който посвети последните няколко години на благотворителни каузи, включително подкрепа за ветерани от военни конфликти. Бяхме изключително страстно отдадени на благотворителните ни каузи. Избрахме ги, защото това е пътят, който майка ми показа, допълва Хари, който губи майка си - принцеса Даяна - едва 12-годишен.

През 1997 г. момчето трябва да върви след ковчега в погребалната процесия, заедно с баща си, дядо си, брат си и чичо си Ърл Спенсър, а днес казва, че никой никога не трябва да иска такова нещо от едно дете.

"Майка ми току-що беше починала, а аз трябваше да извървя дълъг път зад нейния ковчег, заобиколен от хиляди хора, които ме гледаха, докато милиони други правеха същото пред телевизорите си. Не мисля, че което и да е дете трябва да бъда карано да прави това, при никакви обстоятелства. Не мисля, че това би се случило днес", казва принцът в интервюто.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

5

Denis Rizanov

26.06 2017 в 12:06

Безсмислена редакторска писаница за един биологичен индивид, дето се води някакъв по наследство в една измислена и отдавна отречена империя.
Кой го интересува това?!
Че и сте затрили апокрифана Професора, който твърди, че вероятно този индивид може да е следствие на съвкуплението на майка му с мъж от обслужващия персонал на измисленото кралско семейство. Защо? Беше предложен ДНК тест и този дето го предложи, журналист, вече също не е между живите.
Искал да бъде "обикновен" човек... Верно ли?
Ми да заповяда, ше му организирам едно незабравимо инкогното преживяване в произволно българско село. Никой няма да го знае кой е и откъде идва. Ще е поредното "англичанчето на баба". Никак не е сложно.

13507

3

И Лейди Даяна искаше. :D

63994

1

Red or Dead

25.06 2017 в 17:43

СТАРХИДИЯ МУ...
 
X

Подкастът на OFFNews