Българка създаде уникална колекция картички за рожден ден

OFFNews 10 февруари 2020 в 17:11 33821 0

Рожденият ден е най-специалният повод в живота на всеки един човек. Когато става дума за близките ни хора искаме да ги зарадваме по възможно най-добрият начин на този важен ден.

Освен с обаждане и подаръци, един от актуалните начини за поднасяне на пожелания е чрез съобщение в някоя от социалните мрежи или приложения като Facebook и Viber. За да може съобщението да е още по-интересно, а и да не се мъчим прекалено с измисляне на пожелания, има доста готови варианти за пожелания и картички за рожден ден.

Повечето от тях, обаче, не са особено оригинални и включват основно цветя и стандартни пожелания.

За търсачите на по-нестандартни решения се е погрижила българската дизайнерка Теодора Йорданова. Тя разработи ексклузивна колекция картички за рожден ден, с основна цел да се внесе свежест, хумор и стил в морално остарелите картички, които се намират в онлайн пространството.

Тук може да разгледате уникалната колекция картички за рожден ден.

Предоставени са за свободно ползване, така че не се колебайте да ги изпращате на своите близки, за да предизвикате широки усмивки на лицата им.

Към момента броят им е 25, като е помислено за различните типове хора и стилове. За да е още по-лесно, картичките са разделени в различни категории: за мъже, за жени, за пътешественици и забавни – специално за хората с чувство за хумор.

За картичките са използвани пъстри и ярки цветове, които създават допълнително настроение, а самите пожелания също са авторски и оригинални. Целта им е да зарадват искрено рождениците и да ги накарат да се почувстват специални, обичани и ценени. Какво по-хубаво от това?
Разгледайте някои от оригиналните предложения, между които може да избирате:

1. Картичка за рожден ден за Пътешественици

Пътуването в последно време се е превърнално в едно от любимите хобита на изключително много хора. Вече е доста по-достъпно от преди и със сигурност част от вашите близки и приятели също попадат в тази графа и „страдат“ от синдрома „дромомания“ – нестихващо желание да пътуват. Ако в ума ви веднага изплуват няколко имена, ето подходящо пожелание право в целта.



2. Картичка за порода Пътешественици

В този ред на мисли, ето още едно много подходящо и цветно пожелание за любителите на приключенията и пътешествията:

3. Забавна картичка за рожден ден – Космос

За близките ви с чувство за хумор, винаги е добра идея да поднесете забавно пожелание, за да докарате на лицата им допълнителна доза усмивки и смях. Със сигурност ще бъде оценено и запомнено.

4. Пожелание за мъж мечта

Още едно послание с лека доза хумор, този път специално за мъжката половина. Вплита комплимент, което както знаем, винаги е добре дошло (не само за жените) и свежо пожелание. Мъжкото его също има нужда от признания.

5. За хора с чувство за хумор, които нямат против шегите с ЕГН-то

С такъв тип шеги трябва много да се внимава, особено, ако са насочени към нежната половина. След определена възраст, има жени, които биха се обидили на такова пожелание, така че прибягвайте към такива, само ако сте сигурни, че ще приемат шегата.
Мъжете са по-„дебелокожи“, така че при тях може да действате смело.


5. Картичка за жена

Това пожелание е подходящо и за двата пола, но тъй като е избран наситен розов фон, най-добре да го изпращате само на жени.

6. Картичка за рожден ден за приятел

Ако сте намерили и един истински приятел, сте истински богат. А празниците на приятели, са и наши празници. Постарайте се да направите техния ден незабравим с изненади, подаръци и внимание, а ето и едно подходящо пожелание:


7. Картичка – поглед към бъдещето

Пожеланията за бъдещето и предстоящите успехи са класика и не може да липсват в компилацията. Ако искате да се пошегувате допълнително в тази насока, може да подарите кристална топка и да добавите, че виждате светло бъдеще и да изредите мечтите и желанията на вашия близък човек. Със сигурност е оригинален начин да го/я впечатлите и развеселите.

8. Картичка за нежния пол

Няма как да не обърнем внимание и на нежната половина, а освен картички с присъстващи цветя, със сигурност е добра идея да подарите и цвете, може и в саксия, или красив букет. Няма жена, която да не се радва на цветя и подобни жестове. Рожденият ден определено е повод, в който цветята са задължителни. Бонус от бонбони или шоколад обикновено също се цени високо.

Още за дизайнерката:

Талантът на българката Теодора Йорданова не се изразява само в създаването на дизайни и дизайнерски картички. Тя прославя България, като създава мозайки за местни и международни проекти.

Мозайката се изгражда посредством различни опуси - термин за начина на подредба и изграждане. Късчетата (тесерите) се чупят и оформят със специални клещи за мозайка - всяко по отделно, така че когато са едно до друго да изграждат формата триизмерно с цветове. А резултатите са удивителни!

Вижте някои от творенията й:

На снимката: Икони от мозайка за иконостас в българска православна църква в Хамбург, Германия.

На снимката: Черепи от мозайка

На снимката: Черепи от мозайка

Проект за детска градина във Велико Търново.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови