13 съвета за влюбените в зодия Дева

OFFNews 30 август 2018 в 09:51 27293 0

Снимка Pixabay

Девата е шестият зодиакален знак, който се смята за най-рационален и подреден. Ако не сте се сблъсквали с представител на тази зодия, прочетете тези 13 факта за нея, за да се предпазите от неприятни спомени и разбито сърце.

1. Девите умеят да изваждат най-доброто от близките си. Представителите на тази зодия не се страхуват да коригират околните. Това кара близките им да израстват и да се превръщат в по-добра версия на себе си. Ако излизате с Дева, ще забележите, че гледате на живота от съвсем нова перспектива.

2. Девите са изключително мотивирани. Тя обожават това, което работят, и се гордеят с него. Ако не ги подкрепяте в начинанията им, няма да имате място в живота им. Това, което поддържа Девите, са техните амбиции.

3. Те са практични романтици. Можете да пропуснете традиционните методи за показване на любов. Да, съобщението „Обичам те“ всяка сутрин ще бъде мило. Цветята веднъж месечно не са лоша идея, но ако наистина искате да покажете на Девата колко много я обичате, пуснете пералнята, изхвърлете боклука и измийте съдовете.

4. Девите дават чудесни съвети. Те няма да ви накарат да се чувствате виновни, ако сте попаднали в неприятна ситуация, а ще се поставят на ваше място и ще ви дадат полезен съвет.

5. Девите са чистофайници. Ако разхвърляте и цапате, нямате шанс с представителите на тази зодия. Те полагат много усилия да поддържат чисто у дома и навън, така че трябва да уважавате това.

6. Девите са честни. Те не могат да крият чувствата си. Ако се влюбят във вас, ще се погрижат и вие да се влюбите в тях. Ще се стремят да осигурят по-добър живот за хората, които обичат. Ако търсите дългосрочни взаимоотношения с надежден партньор, Дева ще бъде вашият най-добър избор.

7. Те са разумни и рационални. Винаги мислят по два пъти преди да вземат решение. Ще преценят минусите и плюсовете и тогава ще действат. Дори и да се влюбят, ще оценят общото ви бъдещето преди да предприемат каквото и да било.

8. Девите не обичат изненадите. Те предпочитат да планират всичко с човека до тях. Неочакваните пътувания ги карат да се чувстват некомфортно. Най-доброто, което можете да направите за една Дева, е да я заведете на предварително планирана ваканция.

9. Девата винаги ще помогне. Представителите на тази зодия биха излъгали, за да ви защитят. Ще се съобразяват с вашите нужди и желания, но не ги приемайте за даденост. Обичайте ги толкова, колкото те ви обичат, и се грижете се за тях. Накарайте ги да се почувстват достойни, искани и красиви.

10. Девите са невероятни домошари. Тяхната идея за забавление е да реновират къщата заедно с вас. Те търсят практични решения. Помолете ги за помощ и ще ви помогнат на мига. Те обичат да глезят и да наставляват близките си.

11. Дева е много упорита, когато става дума за връзки, но само ако сте искрени. Винаги, когато смята, че любовта ви към нея е неискрена, ще си тръгне от вас.

12. Лесно е да излъжете Девата. Ако ви обичат, ще ви се доверят сляпо. Ако някога ви хванат в лъжа или изневяра, ще си тръгнат завинаги.

13. Девите не искат и не очакват много от вас. Затова не забравяйте да им благодарите за всичко, което правят за вас. Най-важното за представителите на тази зодия е благодарността на близките им.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови