Започнаха снимките за седми сезон на 'Откраднат живот: Любовта лекува'

ОFFNews 18 януари 2019 в 11:59 2962 0

Снимките на седми сезон, на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“,  започнаха тази сутрин в атмосферата на новата болница „Света Анастасия“.

В лекарските кабинети с впечатляващо автентично оборудване, с каквото могат да се похвалят съвременните модерни болници, първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева, които поставиха начало на снимaчния ден.

Освен мащаб, новата локация има и неврохирургия, коeто загатва и присъствието на нови герои в историята.

„Името на „Света Анастасия“ е пряко свързано със съдбата на Ина Фотева. Новата болница ще рестартира живота и отношенията на много от познатите герои“, споделят от екипа на продукцията.

След 295 епизода и 6 успешни сезона тази пролет „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще акцентира върху емоцията, която има силата да променя живота на лекари и пациенти.

Българският сериал, който поставя рекорд за филмови часове в историята на българските телевизионни сериали до момента, ще продължи да вълнува феновете, изследвайки измеренията на медицината и човешкия живот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови