Зад кулисите с Неда Спасова (видео)

Зарина Василева 09 юли 2020 в 15:30 5905 0

Снимка Красена Ангелова

Нежната стихия Неда Спасова, която познаваме от блестящите ѝ театрални, кино и телевизионни роли, започва своя нов проект "Зад кулисите"

В youtube канала си, чаровната актриса публикува бекстейдж видеа от театъра. Интелигентно заснети, поднесени с хумор и финес, тези симпатични надниквания в живота на театъра са истински подарък за публиката. 

А театърът има нужда от публиката, казва Неда Спасова:

"Този канал цели да "открехне" завесата на всичко това, което се случва преди представлението и в най-идеалния случай - да събуди интереса и привлече вниманието на зрителите. Да видят какво се случва мигове преди актьорите да излязат на сцената, частичка от техния реален живот."

Първото видео, което ви представяме е за постановката "Покана за вечеря", която може да гледате тази вечер на Открита сцена на "Театър София".


Неда Спасова завършва актьорство за драматичен театър в класа на проф. Маргарита Младенова и проф. Иван Добчев в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". От началото на 2018 година е част от трупата на театър "София". Играла е на сцените на Народен театър "Иван Вазов", Младежки театър "Николай Бинев" и Театрална работилница "Сфумато". През 2018 г. е номинирана за “Икар” в категория “Дебют” и за “АСКЕЕР“ в категория "Изгряваща звезда" за ролята си на Варвара Петровна в “Бесове” по Ф. М. Достоевски с режисьор Иван Добчев в Театрална работилница “Сфумато”. Дебютът й в киното е с ролята на Царицата на розите в суперпродукцията "Дамасцена". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !