Tri O Five се завръщат след 8-годишна пауза, новият им клип е с Белослава

OFFNews 24 ноември 2022 в 08:30 1460 0

Tri O Five

Снимка Tri O Five

Tri O Five

Tri O Five се завръщат след 8-годишна пауза, съобщават от екипа на група.

„Дълго време обмисляхме намерението си да възродим Tri O Five в пълния оригинален състав, всъщност изолацията по време на пандемия сякаш даде мотор на тази голяма стъпка. Основният ни мотив да продължаваме да правим това, което обичаме е, разбира се, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота чрез нея", казва Антони Рикев (WahTony).

В оригиналния състав са още Десислав Иванов (Desso), Илин Гривишки (Dj ilko) и Майкъл Флеминг (aka Lexus).

"След период на житейско преосмисляне и порастване решихме да се съберем, но далеч не за сметка на личните ни ангажименти и собствени страсти", добавя Десислав Иванов. Той се занимава с мениджмънт, Майкъл - с актьорство, а Илко е диджей. Антони Рикев работи върху собствени проекти и с различни артисти - като Белослава. Майкъл изигра много успешно главната роля във филма на Ивайло Христов "Страх", който беше българското предложение за чуждестранен Оскар.

Завръщането на групата е с парчето Dr. Ferguson. От групата определят новия сингъл като "един страхотен трак, със специално внимание към музиката, като олицетворение на заряда, който изпитваме от самата нея". Преди да започнат работа по проекта, Белослава чува песента и се включва с вокали. Текстът е на Майкъл Флеминг, музиката - на Tri O Five, аранжиментът - на Тони Рикев.

Новото им парче Dr. Fergusen е с участието на Белослава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!