Световната звезда в RnB и соул музиката Мейси Грей излиза в зала 1 на НДК в сряда вечерта

OFFNews 25 октомври 2022 в 17:38 3668 0

Мейси Грей

Снимка GettyImages

Мейси Грей

Една от най-големите световни звезди на RnB и соул музиката - Мейси Грей излиза пред българска публика в сряда вечерта в Зала 1 на НДК.

Кoнцертът, организиран от BGTSC, е трети за звездата у нас. За първи път тя бе в България през 2009, след това се завърна отново през 2012 година.

В третото си участие на българска сцена певицата с пет номинации и една спечелена награда "Грами" пристига със своята банда "The California Jet Club", с която ще представят най-доброто от творчеството си и песните от новият и студиен албум, озаглавен „The Reset“.

Мейси Грей има своите почитатели у нас, а меломаните знаят, че тя не се страхува да излезе от музикалната си "зона на комфорт". При първата си музикална визита у нас тя не се поколеба да изпее например песен на "Radiohead".

"Ще чуем композиции от новия й албум, ще чуем стари нейни хитове, които всички много обичаме. Много е вероятно, защото тя си го позволява, да чуем импровизации на едно-две други хитови парчета. С нейния бенд тя прави трибюти към различни други нейни колеги." - каза пред БНР организаторът на концерта Бойко Гюров.

И допълни малко любопитна информация - едно от изискванията на мултиплатинената Мейси Грей при престоя й в България е било да й бъде осигурен допълнителен асистент, защото поп дивата обичала да ходи на шопинг.

Концертът обещава да е повече от интересен и ще бъде открит от българската певица Рут Колева и нейния бенд. Рут отскоро е артист на "Warner Music", преди няколко месеца тя бе избрана и за член на УС на ПРОФОН.

Ето и редът на концерта в сряда вечерта:

18:30 часа – отварят вратите за публика;
19:30 часа – Рут Колева & Band
20:30 часа – MACY GRAY & The California Jet Club

За музиката извън концертната програма ще се грижи DJ Vagro (Васко Громков).

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Цените на билетите са от 60 до 120 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и без право на седящо място.
BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови