Solar Easter Trinity води Dubfire и компания на 5 май в София

ОFFNews 24 април 2017 в 20:24 2667 0

Тазгодишното издание на Solar Easter Trinity ще се проведе на 5 май (петък) в "Inter Expo Center", като тази година ще се насладим на живо на Dubfire, Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun.

Фестивалът се смята за най-важната дата в техно календара на много българи и едно от най-известните електронни събития на Балканите. Миналата година събитието събра почти 5000 посетители в двете зали, което е рекорден брой от създаването му през 2012 г. Въпреки значителното си разрастване фестивалът успя да запази непринудената си и приятна обстановка, както и разнообразната, отлична електронна музика.

Dubfire е абсолютен любимец на българската публика и завръщането му е логично, като се вземат предвид незабравимите спомени от изминали партита с негово участие. Основен акцент на вечерта ще е и емоционалното техно, поднесено с усет и заразителна енергия от Joseph Capriati. Той е неразделна част от почти всички световни фестивали и беше въпрос на време да бъде включен в програмата на Solar Easter. Част от line-up-а на събитието е и берлинското дуо Pan-Pot, което оправда очакванията на миналогодишното издание на фестивала с мощния си звук и визуални ефекти. Голямата изненада в тазгодишното издание е участието на Luciano – един от пионерите на латиноамериканската електронна сцена. Това ще е и първото гостуване на създателя на Cadenza Records в България, което предизвика сериозно вълнение във фестивалните среди. Толкова силно, колкото и обявяването на последния хедлайнер, aртистът, който предефинира европейската хаус музика – Solomun.

Всички картодържатели на Mastercard ще могат да използват картата си, за да плащат безконтактно във ВИП Зоната на феста и на специалния MasterBar с ексклузивни коктейли, забъркани от някои от най-добрите бармани в София.

Билетите за Solar Easter Trinity може да намерите в OMV, "The Mall" и в мрежата на "Eventim".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови