Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Легендарният хаус и техно DJ и продуцент Dubfire с парти на 12 ноември в YALTA CLUB

OFFNews 09 ноември 2021 в 15:26 1752 0

Този петък (12 ноември) легендарният хаус и техно DJ и продуцент Dubfire , както и триото Mandar ще бъдат специални гости на YALTA CLUB

От международен успех като едната половинка от екс дуото Deep Dish, до също толкова успешни начинания в света на ъндърграунд сцената, Dubfire е артист, чийто стремеж, талант и интуиция го отвеждат до върха. Забележителната житейска история на Dubfire досега е разказана в завладяващия документален филм “Above Ground Level”, който показва траекторията на кариерата му като младеж от революцията през 1979 г. в Иран до израстването му като една от най-големите звезди на електронната сцена. Легендарният диджей и продуцент се завръща в YALTA CLUB на 12 ноември, когато ще го чуем в ROOM 2 на клуба, заедно с Liubo Ursiny.

По същото време в ROOM 1 посрещаме Mandar, които правят своя дебют в България в пълен състав. Френско-датско-холандското трио, включващо Lazare Hoche, S.A.M. и Malin Genie ще представят на публиката своя характерен хаус звук с удължен сет. Откриването на вечерта в голямата зала ще бъде в ръцете на Stephen Popov.

След гостуването на Mandar и Dubfire в петък, ноемврийската програма нa YALTA CLUB продължава с Enrico Sangiuliano и JoyHauser на 20 ноември, а на 26 ноември ще отбележим последното парти за месеца с Marco Faraone и Guy Mantzur.

YALTA CLUB ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на един от следните документи:

1. Сертификат за ваксинация.
2. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.
3. Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews