Култура под карантина: Софийска филхармония с концерти онлайн (видео)

OFFNews 12 март 2020 в 08:30 3406 0

По повод отмяната на всички културни събития на закрито, OFFNews стартира рубрика "Култура под карантина", в която дневната доза култура е напълно безопасна.

Софийска филхармония излъчи онлайн празничен концерт, посветен на 3 март. Музикантите изпълниха творби на български композитори под палката на Пламен Джуров на живо и без публика. 

"Във връзка с решение на Министерския съвет за забрана на всички публични прояви като превенция на разпространението на коронавирус COVID-19, концертите на Софийската филхармония и нейните камерни състави се отлагат. Екипът на Филхармонията ще направи всичко възможно да определи нови дати за събитията във възможно най-близък срок. Всички закупени билети ще могат да бъдат презаверени на касата на зала „България“ за новите дати или за други концерти от настоящия сезон 2019/2020. За всички наши почитатели в дните на обявените концерти, които не могат да се състоят, Софийската филхармония ще излъчва на страницата си във Фейсбук записи на свои концерти от предишните сезони", съобщават от Филхармонията.

Представяме ви запис от концерта "Красотата в музиката":

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови