Клуб Ялта стартира годината с емблематичните си партита

Dyed Soundorom и Shonky ще са гости на клуба на 19 януари

ОFFNews 16 януари 2018 в 12:48 1961 0

Клуб "Ялта" стартира 2018 година с "Tаkeover" парти в Rооm 2. На 19 януари клубът ще посрещне двама известни артисти Dyed Soundorom и Shonkky, които ще пускат музика цяла нощ без прекъсване.

Гост артистите ще бъдат единствените, които ще се качат зад пулта на клуба за вечерта, а вратите ще бъдат отворени в 23:30 ч.

На 20 януари (събота), клубът отново ще отвори врати за второто издание от поредицата Elegant Touch Showcase. 

За три години "Tаkeover" успя да обедини група от хора, търсещи актуален и качествен звук на родната сцена, както и един по-различен начин на забавление. Концептуалните партита на Liubo Ursiny доведоха редица алтернативни артисти и предложиха на публиката много незабравими нощи в столичния клуб. 

Dyed Soundorom безспорно е един от най-вълнуващите и търсени диджеи на ъндърграунд сцената. В началото на кариерата си французинът набира популярност с продукции като Question и Remote Cocktail, но ремиксът му на Anthea & Alex Celler’s ‘The Playmaker’ е това, което го изстрелва под светлините на прожекторите. Не след дълго е поканен за резидент на легендарния клуб "DC10" в Ибиза, където свири на небезизвестните петъчни партита "Circoloco".

Вторият член от триото "Apollonia", който ще видим в петък, е бивш математик с разпознаваем звук и мистериозен псевдоним Shonky. Запален по клубовете от тинейджърска възраст, той открива страстта си към ъндъграунд музиката по време на партитата Batofar в Париж. По това време резидент на партитата е Dan Ghenacia, третият член на Apollonia. Именно така започва дългогодишното им приятелство, както и това с Dyed Soundorom. 

В събота (20 януари) създателят на едноименния лейбъл "Elegant Touch Showcase" и резидент на "Ялта" Runo ще ни изненада със специален сет по случай рождения си ден. Заедно с него на пулта ще застанат младите и талантливи - Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Както винаги "Elegant Touch" ще предложи креативен интериор и добре изпипана музикална селекция.

За партитата TAKEOVER клубът отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 20 лв. за 19 януари и 10 лв. за 20 януари.

Повече поробности за програмата на "Ялта" може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови