Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън в София

OFFNews 03 октомври 2023 в 10:41 1305 0

Ирина Флорин

Снимка Личен профил във Facebook

Ирина Флорин

Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън, на 17 ноември в Ялта. Певицата подготвя специална изненада за феновете, като ще представи някои от най-големите си хитове – „Цвят лилав“ , „Мога“ и „Пътуване“ в нови диско ремикси, съобщават организаторите.

По думите им, очаква се за хита „Пътуване“ на сцената да се качи и Мариус Куркински, който участва в хита и клипа на „Бел епок“.

Прешъс Уилсън ще се качи на сцената след Флорин. Както писа БТА, вокалистката на група Eruption отбелязва 50 години кариера като солов артист и представя за първи път пред българска публика новото си шоу „Диско кралица“, събрало най-големите й хитове.

Седмица по-късно, отново в „Ялта“ е концертът на Саманта Фокс, която идва със своя диско балет. Нейният спектакъл обикаля Европа през последната година с хитове като Touch Me (I Want Your Body) и Never Gonna Fall in Love Again.

За тези, които искат да научат по-добре различни диско стъпки, ще се грижи през цялото време дует Expose в зала 2 на „Ялта“, а за доброто настроение на дансинга ще се грижи DJ Глория Петкова, допълват организаторите. Пускат и двоен билет за двата концерта – на 17 и 24 ноември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика