Фънкарите Southwick с нов сингъл в Sofia Live Club

19 септември 2013 в 14:13 3127 0

 TromBobby и Денис Попстоев
TromBobby и Денис Попстоев

На 27 септември фънк бандата SOUTHWICK ще представи в Sofia Live Club новия си сингъл „2 you”, чиито автори са Божидар Василев (TromBobby) и Денис Попстоев.

Бандата е подготвила и още нечувани досега парчета, с които да зарадва почитателите си.

Новият творчески период на фънкарите се характеризира с повече хип-хоп бийтове, джаз елементи, soulful хармонии, а момчетата продължават да разказват истории, чиито кулминации се въртят около въодушевяващи сола и импровизации.

Изцяло обновените за концерта в Sofia Live Club аранжименти включват контрабас и перкусии, за които ще се погрижат съответно Димитър Карамфилов и Николай Данев.

Специален гост на събитието е Деси Андонова /Phuture Shock, Sentimental Swingers/, чиито dj set ще подгрее публиката до появата на групата. Малко по-късно Деси ще се качи на сцената, за да изпълни съвместната им песен „Give It To Me”.

За жанровото разнообразие ще допринесе и Kin Dread, който смесва и експериментира с електроакустичен хип-хоп, реге и други стилове.

Освен новите композиции, феновете ще имат възможност да чуят първия сингъл на бандата – „Pink Skies”, както и още няколко парчета от дебютния им албум „От плът и фънк”.

За всички, които са го пропуснали, албумът ще се продава на място по време на концерта. Повече за групата на: https://www.facebook.com/southwickband

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови