Един от най-революционните техно артисти - Matador, гостува на клуб Ялта на 2 март

Fabio Florido и Liubo Usiny също ще бъдат зад пулта

ОFFNews 26 февруари 2018 в 12:42 1945 0

Програмата на клуб "Ялта" за март месец започва ударно на 2 март.

В първия петък от месеца клубът кани един от най-революционните артисти на електронната сцена - Matador. Той ще представи сет на живо, а заедно с него в Room 1 ще видим и един от резидентите на ENTER, Fabio FLorido, както и Liubo Ursiny.

Matador е известен с разтърсващите си сетове на живо, за които през 2016 г. печели наградата Electronic Live Performer от DJ Awards’ и заради които заема постоянна позиция в класацията на Resident Advisor за Live Artist. 

Също като Matador, Fabio Florido е резидент на ENTER. Като една от изгряващите звезди на електронната сцена, Florido има подкрепата не само на Hawtin, но и на артисти като Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio и Sasha Carassi.

Със специфичното си техно, италианеца е вземал участие на легендарни фестивали като като Awakenings, Sonus и Tomorrowland, както и в клубове като като Barraca (Испания) и Cocorico (Италия). Последният път, в който българската публика видя Fabio Florido, беше по време на миналогодишното Halloween парти на клуба, където се представи повече от забележително.

И за това събитие "Ялта" отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети за 2 март могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 20 лв.

Повече поробности за програмата на "Ялта" може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!