Белослава ще има концерт в Стара Загора

OFFNews 18 октомври 2022 в 12:55 1342 0

Белослава

Снимка Facebook

Белослава прави турне "22 години на сцената"

Белослава остава една от най-обичаните ни певици, а пее джаз, фънк и поп. В Стара Загора ще бъде един от зимните концерти от турнето "Белослава - 22 години на сцена". Той ще е на 3 ноември на сцената на Културен център „Стара Загора“.

„Вече 22 години творчество, а тя звучи все по-непреходно, нежно и ефирно с всеки изминал концерт. Когато става въпрос за изкуство, времето губи значение, само играе ролята на ветропоказател за новите поколения“, казват организаторите в Стара Загора от Импресарска къща "Вер-ди Арт".

Турнето на Белослава ще премине през Пловдив (2 ноември), Бургас (4 ноември), Варна (6 ноември), Велико Търново (12 ноември) и Русе (13 ноември), а финалът е на 6 декември в зала "България". Както БТА писа за зимните концерти ще бъдат поканени и двама певци и музиканти - Елена Кокорска и Александър Славчев.

"С тях ни свързва дългогодишна работа на сцената. Предстои само огромна, безрезервна и безкрайна обич. Всичко е в чест на нейно величество музиката", казва още Белослава. На сцената ще бъдат още Живко Петров, Антони Рикев, Росен Захариев – Роко и Димитър Семов.

Като част от музикалния и емоционален път на певицата, предстои издаването на документална книга с фотографии от личния ѝ архив. Включени са истории, лично разказани от Белослава, както и интервюта с композиторите, музикантите и режисьорите, участвали в нейните записи, видеоклиповe и концерти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови