Българската песен е сред фаворитите за Евровизия тази вечер (видео)

OFFNews 08 май 2018 в 10:38 17938 0

Българското парче в песенния конкурс на евровизия е сред предварителните фаворити за победата, сочат сондажите. Тази вечер формацията Equinox излиза в първия полуфинал на състезанието и ще се бори за място на финала на 12 май, събота.

Букмейкърите поставят песента на Equinox - "Bones" - в челната десетка на фаворитите за победа, а някои ѝ дават и позиция в топ 3. Израел, Норвегия и Естония оглавяват класацията на залозите в навечерието на полуфинала, Кипър, Франция и Чехия също са сред най-често спряганите победители.

Шоуто тази вечер започва в 22:00 българско време. Гласуването започва веднага след края на последната песенна изписаните номера на екраните от страна на местната телевизия, излъчваща конкурса. Номерата са различни за всяка държава. Номерата за гласуване, изписани от БНТ за България, важат само за територията на нашата страна.

Гласуването е отворено за период от 15 минути. Ако гласувате преди или след него, Вашият глас няма да бъде зачетен, но ще бъдете таксувани.

Можете да гласувате до 20 пъти, освен ако в съответната държава няма обявено друго ограничение.

В първия полуфинал могат да гласуват само 19-те участващи държави в полуфинала плюс Испания, Португалия и Великобритания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !