Българка участва с Юън Макгрегър в новия "Трейнспотинг" (трейлър)

ОFFNews 03 ноември 2016 в 15:26 21636 1

Юън Макгрегър, Анжела Недялкова и бурканче български мармалад.

Втората част на известния от 90-те филм "Трейнспотинг" се очаква да излезе по кината на 27 януари 2017 г., а последният трейлър на лентата вече се върти в интернет. Интересното при него обаче се оказа не самото му съдържание, а присъствието на българска актриса - Анжела Недялкова.

Според медиите в Шотландия българката ще играе Ники - студентка по Кино на 25 г., която работи в салон за масажи, но бива склонена да снима домашно порно от другите герои във филма.

Това е пореден успех зад граница на Недялкова, която между другото няма актьорско образование, след като участва в "Райската стая", холандското предложение за "Оскар" през 2015 г., за което получи и наградата за женска роля на София Филм Фест 2016.

Тя е позната на родната публика и от филмите "Пътят към Коста дел Маресме" на Иван Ничев и "Аве" на Константин Божанов, и сериала "Връзки".

Настоящата лента на Дани Бойл ще включва освен българката и всички останали добре познати от първата част герои - Рентън (Юън Макгрегър), Компира (Юън Бремнър), Бегби (Робърт Карлайл) и Сик Бой (Джони Лий Милър).


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови