Велик холивудски композитор озвучава новата FIFA 19

Донислав Донев 30 август 2018 в 15:45 2585 0

Броени дни остават до премиерата на новата версия на най-играния футболен симулатор - FIFA 19. За първи път в играта ще се появи Шампионската лига, а известният музикален композитор Ханс Цимер е автор на музиката към конзолата.

От EA Sports спечелиха правата за европейските клубни турнири и очевидно искат да пресъздадат изключително драматична и емоционална атмосфера за любителите на конзолата, ангажирайки носителя на най-престижната филмова награда "Оскар".

Композиторът е назначил 68 "внимателно подбрани" музиканти в "AIR Studios" в Лондон, за да запише новата музика, която всъщност е ремикс на моментално разпознаваемия оригинал на Тони Бритън, който всеки вторник и сряда феновете на Шампионска лига чуват преди мачовете от надпреварата.

"Този химн е известен на феновете по света и не може да бъде объркан с нищо друго. Когато звучи тази музика, светът спира, другите неща губят значение, защото всички се потапят в атмосферата на футбола. Няма значение кой отобр подкрепяте, този спорт обединява всички", споделя Цимер.

Музикалните шедьоври на композитора могат да се чуят във филмовите мегахитове "Гладиатор", "Карибски пирати", "Цар лъв", "Трансформърс", "Черният рицар", "Пърл Харбър" и още много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews