Валери Божинов се повиши в император

OFFNews 12 март 2017 в 12:33 25036 2

Валери Божинов не изкара месец в Китай и се самопровъзгласи за император. Българинът не допусна да го завладее лошо настроение дори след неуспешния му дебют в местната втора лига. Пък и колко да му е тежко с 1 милион евро годишна заплата. 

Нападателят публикува своя снимка с приятелката си Биляна Дол. След като в предишни свои постове Божинов се бе провъзгласил за "Генерал БожиГол" и "президент", сега вече е "император".

Божинов игра 74 минути при поражението на тима му Мейджоу Хака с 0:2 от Далиен Аербин. Двубоят бе от първия кръг на китайската първа лига. Бившият тим на Александър Станков е един от фаворитите за завръщане в Суперлигата, като не остави много шансове на домакините, подкрепяни от 5000 зрители.

Игралият в Черноморец Яник Боли игра за тима. Далиен е воден от бившия треньор на Реал (Мадрид) Хуан Рамон Лопес. Именно юношата на Пари Сен Жермен отбеляза първото попадение в мача през първата част.

В следващия кръг тимът на Божинов е отново са домакини. Мейджоу приема водения от Чиро Ферара Улхан Зал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

12.03 2017 в 13:23

београдско менте и локален осеменител. блед подгласник в тази категория на коко динев.

16008

1

Nik68

12.03 2017 в 12:41

Подиграваме му се на Божинката, пък той живот си живее. Омитка Европа - сега в Китай. Току виж след някоя година с това самочувствие и описана биография зад гърба си треньор с огромен хонорар цъфне я в Катар, я в ОАЕ или същия тоя Китай.
 
X

Подкастът на OFFNews