Тайсън Фюри поиска да говори с Шиниъд О'Конър

OFFNews 10 август 2017 в 18:15 2404 1

Съобщение до Шиниъд О'Конър прати бившият световен шампион по бокс Тайсън Фюри. Самият той страдаше от депресия и мислеше да се самоубие. Етническият ром разбира отлично певицата, която просълзи света с видео от мотел в Ню Джърси. Ирландката страда от биполярно разстройство и също иска да сложи край на живота си.

28-годишният британец каза: "Здрасти, Тайсън Фюри е, бивш световен шампион в тежка категория. Това е специално съобщение за Шиниъд. Гледах едно от твоите разбиващи сърцето видеа, в което говориш за ментални проблеми, за самота.

Току що преминах през много от тези неща, Шиниъд, ти не си сама! На света има много хора, които преживяват същото. Милиони по света страдат", каза Тайсън, "Менталните проблеми са едно от най-лошите неща, които могат да се случат на човек. Няма значение колко си богат и успял - направо те свалят долу.

Аз съм тук, ако имаш нужда от мен. Тайсън Фюри, намери някой с номера ми. Искам да говора с теб", каза още боксьорът.

Смятаната за изчезнала преди седмица певица от Ирландия изпрати зов за помощ към близките си и милионите, които страдат от психични разстройства. От обръщението й става ясно, че е жива, но състоянието й е критично.

Шиниъд О’Конър изпрати видео съобщението си от мотел в Ню Джърси. Тя открито заявява, че се чувства предадена от близките си и семейството си. Според не те не се интересуват от поне трите психични разстройства, които има и не разбират колко уязвими са хората в нейното състояние.

50-годишната певица заявява, че ако е зависело от нея, отдавна е щяла да е отишла при починалата си майка, но е избрала да живее заради децата си, които в същото време я наранявали. Така само на нейния мениджър му пукало за нея.

В личното си признание, певицата е откровена за чувството си на самота, откакто загубва попечителството над 13-годишния си син.

„Аз съм съвсем сама. Нямам абсолютно никого в живота си, освен докторът ми, моят психиатър – най-сладкият човек на Земята. Той казва, че аз съм неговият герой – и това е единствената проклета причина, която ме поддържа жива в момента – фактът, че съм неговият герой. Толкова е жалко”.

Думите на Шиниъд О’Конър целят да привлекат внимание към менталните разстройства, защото те, категорична е изпълнителката на “Nothing Compares 2 U” не са по-малко значими от проблемите с наркотиците и физическите заболявания като рака.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови