Пол Погба купи къща в квартала на Бербатов

OFFNews 07 февруари 2017 в 10:21 7714 0

Пол Погба се премести в ново имение за 2,9 милиона английски лири в Чешър, тузарско кътче, граничещо с Манчестър. Няма нищо случайно в избора му. Там живеят всички големи звезди на Юнайтед и Сити, къща там имаше и Димитър Бербатов.

Френският национал на "Червените дяволи" ще трябва да шофира само 20 минути до тренировъчната база. Пол се оказа късметлия, защото успя да смъкне близо 600 000 паунда от първоначалната цена.

Имението е от пет спални, има собствен отопляем басейн, сауни, зала за развлечения. Погба, който прибира 290 000 паунда на седмица от Манчестър Юнайтед, е най-скъпата покупка в историята на футбола. Той се върна на "Олд Трафорд" от Ювентус за 105 милиона евро. 

Смята се, че преди къщата е била собственост на Хавиер Ернандес - Чичарито, съотборник на Бербатов в Манчестър Юнайтед. Там са живели още Ричард Райт от Ман Сити и Оливие Капо (Уигън).

На разположение на 23-годишния французин са частна охрана, огромна тераса и двоен гараж. Досега Пол живееше в тузарския хотел "Lowry", където беше комшия с мениджъра Жозе Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!