Педофилът Адам Джонсън уплашен, искат да му режат гърлото

OFFNews 16 юли 2017 в 09:13 3723 1

Бившият английски национал Адам Джонсън е сериозно уплашен и иска да бъде преместен в друг затвор. Той лежи в панделата в  Донкастър с 6-годишна присъда за педофилия. Футболистът на Съндърланд беше хванат да прави секс с 15-годишна фенка на тима.

Негов приятел в затвора го е предупредил, че бандити готвят да му прережат гърлото. Не е ясна причината. Банда в затвора вече е направила нож от подръчни средства.,

Адам е споделил тревогата си с приятели и роднини. Той иска да се махне веднага. Затворът в Донкастър е с над 1100 обитатели. 360 от тях са осъдени за сексуални престъпления.

Джонсън е най-прочутият пандизчия и се радва на сериозен интерес. Появи се дори кратко филмче от пералното помещение, в което бившият футболист на Ман Сити се хвали със сексуалните си подвизи.

Той разказва и за момичето, а съкилийниците го питат дали наистина е спал с две телевизионни звезди. Джонсън отговаря положително.

В същото време половинката му Стейси, с която имат дете, го напусна официално. Тя се изнесе от баровското му имение в Съндърланд.

При Стейси също няма празно. Тя вече топли леглото на Гари Мадайн - футболист на Болтън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови