Педофилът Джонсън призна: Трябваше да я изнасиля (видео)

OFFNews 21 април 2017 в 12:00 9614 1

Скандалният английски футболист Адам Джонсън, който отнесе 6-годишна присъда за сексуално посегателство над малолетна призна пред друг затворник, че за присъдата, която е получил, е трябвало да изнасили жертвата си.

Бившия играч на Съндърланд бе заснет тайно от своя брат по съдба, докато двамата са разговаряли по темата. Във видеото Джонсън разказва за случая и твърди, че не е имал сексуален контакт с 15-годишното момиче.

Той недоволства, че магистратите са били толкова строги с него само защото е известна личност. "Ако не бях Адам Джонсън, вероятно щях да се отърва само глоба в полицейския участък и въобще да не се повдига обвинения срещу мен.

"Иска ми се да я бях из****л за тази присъда", споделя споделя футболистът. Бившата 29-годишна звезда на Съндърланд беше тикнат зад решетките заради целувки и интимни ласки с 15-годишно момиче.

Припомняме, че преди около месец обжалването на Джонсън срещу присъдата за сексуалното издевателство с непълнолетна фенка не бе прието. По време на процеса срещу него той заяви, че се срамува от действията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови