Никол отрече, че изневерява на Гришо с рапър

Донислав Донев 03 януари 2017 в 17:17 5308 0

Никол Шерцингер отрече информациите, че кръшка с рапъра Френч Монтана. Двамата музиканти бяха засечени да посрещат заедно Нова година в Невада.


Половинката на Григор Димитров беше набедена, че се гледали цялата нощ с рапъра като влюбени ученици. 38-годишната красавица и Френч пирували в популярния клуб "Тао Лас Вегас". Но Никол, която изживява романс с българския тенисист, определи отношенията си с музиканта като "чисто платонични".

"Тези обвинения  са абсурдни", заяви говорител на Никол пред MailOnline. "Познават се от години с Френч, приятели са, но нищо повече". Самият рапър се залюби през ноември с австралийската си колежка Иги Азалия, припомня изданието.  

"Това не пречеше ръката му да е през цялата нощ върху краката на Никол. Тя се отнасяше по същия начин", сподели по-рано очевидец на купона пред "People".

Самата Никол блесна отново в социалните мрежи след затишие по празниците. Половинката на Гришо пусна снимки от плажа в родния Хавай. Шерцингер се щракна по бански за радост на милионите си последователи и ги затрупа с пожелания. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови