Фигуристи-гейове ще вдигат сватба

OFFNews 13 юни 2017 в 16:42 2842 2

Двама известни фигуристи си признаха открито и чистосърдечно, че са гейове и дори споделиха намеренията си да се омъжат.

Става въпрос за канадеца Ерик Ръдфорд, който стана световен шампион за 2015 и 2016 година с двойка с Мегън Дюамел. Избраникът на сърцето му е испанецът Луис Фенеро.

"Най-хубавите неща в живота всъщност са много прости. Виждам тази простота навсякъде - в изкуството, музиката и взаимоотношенията с този мъж. Нашата любов е проста и прекрасна.

Това е чувството на радост и свобода, което съм изпитвал при полет над планина. Искам да го изпитвам завинаги и загова му предложих брак, а той се съгласи", написа Ръдфорд в социалните мрежи.

Публикация, споделена от Eric Radford (@ericradford85) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

13.06 2017 в 17:16

Помните ли онази снимка от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски? Полицай срещу протестърка. Тя плаче, той - застинал срещу нея, на фона на хвърчащи палки и щитове.
Тази снимка, която обиколи първите страници у нас и в чужбина и стана повод за въпроси дали двамата от нея са гаджета, брат и сестра и т.н, днес се повтаря.
Но не на протеста, а… на прайда. Ванчо вече не е полицай и публично е обявил, че е хомосексуалист, а Деси не плаче. Двамата вече са приятели.
Историята разказва техен общ познат, Георги Драганов, който също е част от ранобудните студенти.

:)))

И ние сме дали нещо на света!
Сега вече трябва да е вън от съмнение какви и на кого са били 3-месечните протести, върнали барабойко на власт.
бойко - царят на педелите! Да ми прощават всички колоездачи.