Зелено движение подкрепя Румен Радев на балотажа

OFFNews Последна промяна на 18 ноември 2021 в 16:05 2471 0

Снимка Архив

Националният съвет на Зелено движение реши да подкрепи Румен Радев на балотажа на президентските избори в неделя, съобщиха от формацията, коята е част от Демократична България. 

България има шанс за положителни промени през следващите години и смятаме, че Радев като президент може да бъде част от решенията. През петте си години той доказа, че може да слуша разумните доводи за налагане на вето и го упражняваше в случаи, като промените в Административно-процесуалния кодекс и Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, мотивират се от Зелено Движение.

Очакваме от него да бъде глас в подкрепа на нашите приоритети - чиста и зелена България, запазена природа, преход към нисковъглеродна икономика, зачитане на правата на човека, реформа в съдебната система, регулаторите и държавната администрация, спиране на корупцията и злоупотребата с еврофондове и пари на данъкоплатците, пишат още от формацията. 

Зелено движение подкрепи Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе на първия тур. Разумът изисква от нас да бъдем активни и на балотажа. Гласувайте!, призовават те. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови