За да няма сърдити за един плакат, Денков кани Борисов на тв дебат

OFFNews 29 май 2024 в 08:31 1952 6

Николай Денков

Снимка БГНЕС/архив

Николай Денков кани Бойко Борисов на публичен тв дебат. 

Разбрах, че Борисов се е разсърдил за един плакат. Защо? Не знам. За да няма сърдити, каня го на публичен дебат по някоя от обществените телевизии, заявява Денков във видеообръщение, разпространено от Продължаваме промяната. 

Денков визира билбордовете на ПП-ДБ с надпис "Какъв искате да бъде вашият премиер" със снимка на Денков, поставена до снимките на Бойко Борисов и Делян Пеевски. ЦИК постанове че това е нарушение на изборния кодекс и ще състави акт на Николай Денков. Законът за защита на конкуренцията забранява сравнителната реклама - в която се използва директно образ, лого и пр. на конкурент. 

 Целта на плаката е да провокира хората да се замислят какъв е изборът, който трябва да направят на 9 юни, обяснява днес Денков.

"И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати. Нека да минем през темите, които интересуват хората", призовава кандидатът на ПП-ДБ и изразява готовност да говори за всичко - от доходите, през инфраструктурата, до международните предизвикателства на България.

И нека хората да видят и сами да преценят, да направят своя информиран избор, настоява той в поканата си до Бойко Борисов. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    145

    6

    Джендо Джедев

    29.05 2024 в 11:58

    Боце на дебат с Денков? Два свята, банкянският е излишен.

    -1845

    5

    ob1

    29.05 2024 в 10:18

    И понеже тиквата е страхлив мишок познайте какъв дебат ще има...

    1005

    4

    Зла свекърва

    29.05 2024 в 10:08

    Точно попадение на Денков. Какъв дебат ще се получи между двама души, които ги делят един вагон книги?

    Но аз си спомням снимката на Денков с ромското семейство, когато ходеше да говори с родителите на децата, които не ходят на училище. Той може да говори езика на обикновените хора. Това, което не е възможно за Борисов е да говори езика на културните и ерудираните хора. Простак си беше и простак си остана и понеже той лично не може да си купи класа, култура и възпитание, компенсира с бабаитщина и снижава разговора на нивото, на което се чувства комфортно.

    След като гербаджиите си го разпознават като незаменим кадър и не свалят доверието си от него, време е народът да го свали на избори чрез масово гласуване, за да не проваляме страната си.

    705

    3

    Kalki

    29.05 2024 в 09:17

    Мисля, че Денков греши. В един пряк спор ББ ше го надприказва с простащина и откровени лъжи. Или просто ще го надвика.
    И електоратът на Копейкин ще бъде във възторг.

    9342

    2

    Анализи

    29.05 2024 в 09:12

    Как си представяте културен и умен човек да води дебат с човек, който е прост, няма речник и никакви идеи в главата.

    318

    1

    Valioka

    29.05 2024 в 08:57

    Бочко никога не е участвал в никакъв дебат и никога няма да участва, освен ако не му сложат слушалка в ухото и той да повтаря само това, което му кажат. Той може да говори само пред свои привърженици, защото нормален човек не може да слуша простотиите му... Мен лично ме хваща срам когато го слушам, но очевидно има хора, които срам нямат.
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх