Вълнев и Цветанов: България се нуждае от сериозна промяна и то веднага

OFFNews Последна промяна на 28 март 2021 в 13:01 1831 1

Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха срещи с избиратели в Тутракан и Силистра. Те представиха водача на листата на 20 МИР - Силистра Петко Чамов.

Цветанов и Вълнев заедно с Петко Чамов, представиха секторните политики залегнали в програмата на Републиканци за България и споделиха впечатления за развитието на област Силистра.

„България се нуждае от сериозна промяна и то веднага“, заяви зам.-председателят на партията и допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват. Дерибействата на статуквото са нетърпими“.

Вълнев сподели, че страхът в област Силистра е основната тема при проведените разговорите с избирателите.

„Републиканци за България е политическата сила, която гражданите все по-отчетливо припознават като истинска алтернатива на статуквото и носител на промяната“, заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов.

След срещите с журналистите Цветан Цветанов и Петко Чамов заедно с кандидати от листата на Републиканци за България за 20 МИР - Силистра раздадоха информационни брошури и разговаряха с граждани за политиките на партията.

Парламентарни избори 2021

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови