Тома Томов, БСП: Да се обединим като народ, да бъдем силни заедно

OFFNews 07 март 2017 в 13:48 2520 4

„България се нуждае от достойнство. Младите хора държат в ръцете си съдбата на България. Те ще създадат една нова държава. 11 момчета през 94-та години се обединиха, работеха заедно в екип. Тези момчета накараха един народ да се гордее. Когато имаш желание и работиш в екип, можеш да накараш всички да се гордеят с теб. Трябва да се обединим, като народ, да бъдем силни и заедно”.

Tова заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Пиринско журналистът Тома Томов пред препълнената зала в Народно читалище в град Разлог.

Мрачното и дъждовно време не успя да попречи на желаещите граждани да се срещнат и поговорят с него на местния пазар. Заедно успяха да обсъдят различни местни проблеми и да потърсят техните решения.

По-късно през деня водачът на листата, придружаван от част от кандидатите за народни представители, начело с Николай Дундалов от Разлог, Костадин Дурчов и Мартин Бориков от Банско се срещнаха с кмета на с. Баня Мария Юрганчева.

Заедно посетиха комплекс "Римска баня", където разговаряха с местни хотелиери. Основните проблеми, които присъстващите отбелязаха, бяха свързани с инвестициите и абдикирането на община Разлог от отговорност за обновлението и развитието на СПА туризма в региона. Село Баня е най-голямото от селата в община Разлог и основен процент от данъците на общината идват от него, но обратна инвестиция няма.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10902

3

Мариян

07.03 2017 в 14:23

И как, г-н Томов, предлагате да се обединим, за да сме по-силни заедно, след като Вашата партия-майка работи само в интерес на Москва и ни бута все натам? Кажете как, хайде да чуем.

13604

1

In Trum we trust

07.03 2017 в 13:58

Много ги обичам тези лозунги тип дайте да дадеме. :)