БСП за България гони злото от политиката в Широка лъка

OFFNews 06 март 2017 в 13:27 2292 1

Кандидатите за народни представители от Коалиция БСП за България присъстваха на традиционния кукерски празник в село Широка лъка. Те посрещнаха заедно с родопчани и гостите на празника, кукери от цялата страна, за да изгонят злото и да си пожелаят една спорна и по-успешна година.

На традиционното шествие присъства водачът на листата на БСП-Смолян Дора Янкова, заедно с Иван Гавазов и Христо Беров, които са представени като втори и трети кандидат депутати към коалиция за България.

Те заявиха уважението си към българските и родопски традиции и пожелаха на широколъчани празникът им да стане още по-популярен и да привлича все повече туристи и гости към селото. Това е приоритет на кандидатите от листата към 22-ри МИР и част от политиката на Коалиция „БСП за България”, в която са включени целенасочени програми за развитие на туризма в страната и региона.

Според кандидат-депутатите, това е от изключително значение, не само заради популяризирането на региона като туристическа дестинация, която има потенциал, а и защото именно чрез такива празници и традиционни фестивали средата и стандарта на живот за родопчани се подобрява значително.

"Ние от "БСП за България" отчитаме всички ползи, които може да донесе добре развитият туризъм. Ние знаем, че привличането на вниманието към българските традиции и националната ни идентичност носи със себе си редица икономически и обществени ползи и може да направи страната ни една от водещите държави в културния туризъм. Вярваме, че само заедно можем да работим за по-доброто бъдеще на България и имаме волята и силата да го постигнем. Нека изгоним злото от политиката на страната ни, за да изградим здрава основа за бъдещите поколения", категорични бяха кандидат-депутатите от "БСП за България". 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови