Росен Желязков в Благоевград: Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда

OFFNews 19 март 2021 в 15:05 1008 0

Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда, където регулаторната й роля е сведена до ангажимент за правилно функциониране на пазара, а в ръцете на предприемчия бизнес е успешното индустриално развитие и пазарно присъствие. 

Това коментира водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков по време на посещение в Благоевград на фирми. 

Представителите на предприятия бяха категорични, че подкрепата по оперативните програми е важна за развитието на бизнеса и е възможност за модернизация и подобряване на производствения капацитет. 

В Благоевград Росен Желязков се срещна и с превозвачи от региона, които отчетоха подобряване на административното обслужване в областта и одобриха въвеждането на новите електронни административни услуги. Росен Желязков информира и за предстоящото откриване на нов фронт-офис на областния отдел на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. 
„С реализацията на проекта се създава изцяло нова приемна, която ще работи като деловодство на областния отдел на автомобилната администрация. Така гражданите ще бъдат обслужвани на “едно гише”, уточни водачът на листата на ГЕРБ. 

„За нас от ГЕРБ е важно да продължим да надграждаме всичко, което постигнахме през изминалия мандат. Имаме ясна и конкретна програма, с изпълними приоритети, затова е важно на предстоящия вот да подкрепите ГЕРБ, с №28 в бюлетината”, призова областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков. 

На срещите участваха още областният секретар на партията Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград инж. Росица Димитрова, кандидатите за народни представители Илиан Георгиев, Александър Петков, Теодор Тошев, Николай Михайлов, Йордан Андонов. 

Парламентарни избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови