Путин поздрави Радев за победата

ОFFNews 14 ноември 2016 в 18:20 10458 20

Руският президент Владимир Путин е поздравил Румен Радев за победата му на президентските избори и му е пожелал успех, съобщават от Кремъл.

Путин е отбелязал значителния потенциал за продължаващо развитие на руско-българските отношения, които по думите му са базирани на вековни традиции на приятелство, културна и духовна близост.

"Президентът каза, че сигурен, че общи усилия могат да дадат нов тласък на политическия диалог и да разшири конструктивното сътрудничество в редица области в полза на двата братски народа", предават от Кремъл.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

20

Kristiano789

15.11 2016 в 12:48

Кво няма да го поздравява, те са си дружки. Радев си е русофилче, лошото е, че в Западна Европа хич не гледат добре на тази топла връзка. Ама като народът реши да избере комунист за президент така ще е

12439

18

Данаил Минчев

14.11 2016 в 22:56

"Соросунгелите губят почва. Измъкнаха им мекото килимче изпод краката. Чака ги твърдо приземяване."
Преди години точно те свалиха Орешарски и ни натресоха Борисов. Кой знае още каква мизерия ще ни сервират.

"@Дани, голямо ПРАНЕ бе, бро....ма това няма изсъхване, пери СЕ по-честичко"
Извинявай за това.

63994

17

Red or Dead

14.11 2016 в 22:43

@Дани, голямо ПРАНЕ бе, бро....ма това няма изсъхване, пери СЕ по-честичко...........

77927

16

El Commandante

14.11 2016 в 22:38

Много ми се ще да си прав Минчев, и на мене ми се иска да мисля че Баце е просто изумително гламав цървул, а не некъв много подмолно хитър тип, който бяга от некаква прииждаща заплаха за държавата.

12439

15

Данаил Минчев

14.11 2016 в 22:14

"но защо пропускаш ширещата се версия че всичко това е било нагласявка с цел Баце да се изсули като мокра връв?"

Много си прав, Команданте.

Само че и тук той сбърка. Толкова много глупости натвори. Прави всичко на инат с цел точно да си даде оставката и да има избори, които пак да спечели. На него му е нужно да е във властта! Сега! Веднага! Само че до март месец много вода ще изтече. Той иска избори сега, веднага, за да спре разпада, който сам предизвика. Не отчете, че Плевнелиев не може да разпусне парламента.

77927

13

El Commandante

14.11 2016 в 21:03

Минчев, добре си го натаманил, но защо пропускаш ширещата се версия че всичко това е било нагласявка с цел Баце да се изсули като мокра връв?

Не е като да няма прецеденти, нали?

12439

12

Данаил Минчев

14.11 2016 в 20:53

... а те, видите ли, очакват тенденцията да се обърне!
Да им имам оптимизма.
На диспута си с Радев Цачева се чуди как може той да да обединява нацията. Ами, обедини я! Обедини нацията срещу ГЕРБ.
Всичко това можеше да бъде избегнато, ако:

Ненчев не се беше държал като с Радев като със слуга.
Борисов беше избрал рейтингов кандидат или дори себе си.
Ако ГЕРБ бяха решили да подкрепят Радев, Каракачанов или дори Трайков.
Ако Борисов не бе обещавал да хвърли оставка.

Толкова много възможности да постъпиш както трябва, толкова много шансове да се измъкнеш тихомълком и толкова много абсолютно погрешни избори. ГЕРБ сега са сърдити... Могат да се сърдят само на себе си.

12439

11

Данаил Минчев

14.11 2016 в 20:41

... оставката."
Идва вечерта на шести ноември. Шок! Никой не е очаквал такова развитие. Социологическите предвиждания са давали предимство на Цачева. Излиза министър Павлова и казва нещо от сорта - "Вярваме на "Алфа Рисърч". Те дават много малка разлика на екзит пол. Тенденцията може да се обърне." Грешка четвърта, несравнимо по-малка от другите три. Тенденцията вече се е обърнала и то - в полза на ген. Радев - в края на паралелното преброяване ножицата се отваря още повече.
Грешка пет и шест: Борисов не подава оставка, но се ангажира да я внесе при неблагоприятен развой на втория тур. В този момент властта вече се търкаля по жълтите павета.
Грешка седма до ента. Цялостното държание на изборния щаб на ГЕРБ в седмицата между двата тура. Всяка тяхна изява бе на хора, които искат да си пазят цялата власт за себе си, без оглед на средствата. От седми до тринайсети нито един партиен функционер на Борисов не се държа адекватно. Разликата нараства ли, нараства, а те видите ли очакват...