Симпатизанти на ПП и ДБ организират предизборно мегасъбитие

Йорданка Веселинова 05 септември 2022 в 11:44 9670 7

FB/ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО

Снимка FB/ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО

Шествия са планирани в цялата страна

Симпатизанти на "Демократична България" и "Продължаваме промяната" организират мегасъбитие в разгара на предизборната кампания. Двете формации, които избраха да се явят поотделно на предстоящите предсрочни парламентарни избори, се обединяват за предизборни шествия на няколко места в страната и чужбина на 18 септември от 17 ч.

До момента във фейсбук са организирани седем шествия - в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Лондон, всички от които са с мотото "Заедно за независима България"

"Нека на 18.09.2022 година всички симпатизанти на Продължаваме Промяната и Демократична България излезем рамо до рамо на шествие в подкрепа на Демокрацията. Заедно всички, на които ни е писнало от беззаконие и мафиотско управление в България, да заявим ясна подкрепа за ПП и ДБ за победа на изборите в името на Независима България. Важно е да бъдем на шествието! Важно е да покажем, че все още сме тук, помним, виждаме и няма да мълчим! Нека бъдем заедно! Заедно сме силни", призовават организаторите - "Продължаваме заедно"

Според информацията във фейсбук страницата "Продължаваме заедно" е изградена от доброволци, подкрепящи ПП и ДБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

6

dolivo

05.09 2022 в 15:40

о, платения екранно име Бармалей е чуден пак тука. Обиди като ученичка ръси, с прякови

Образно се изказва как кученца ръфа няква по панталонки, хаха, голям смях. Ама че ограничена фантазия

отгоре поне Парапетчо екранно име по скромен, ръсна нещо за провал. Пък то, за 7 месеца толкова успехи при масирана контраатака на цялата ни завардена от мутри политика и икономика...

Внимателно избирайте за кой гласувате, тези тролове са ви лакмуса. Каквото плюят, е добро, дори да не го разбирате

А ПП са единствения шанс в момчета за бързи промени към добро. Единствено нямат много опит с ПР ограта, ама ареста на ББ им показа какво да не правят, че за малко да му спечелят изборите с тази ненужна изцепка

-1655

4

ob1

05.09 2022 в 14:02

Пирате/канибал бармалейчо от детските приказки, гладни и премръзнали европейци няма от над 80г...
Иди до Италия, има евтинки билети, даже и с рубличките, дето ти дава мутрафонова може да изкараш за отиване и връщане. Хубаво ги огледай какви са изтормозени завалиите и пак ела да бришеш руZки простотии. В Нижни Новгород няма да те пращам да сравняваш колко са добре местните орки. От опит знам, че на мурзилките никак не им се ходи в пределите на магучая поради някаква причина.
Та... ПП и ДБ са единственият шанс за нас да живеем по-човешки от твоите любимци. Не че ще ти влезе в чугунената глава, но все пак...

-1200

2

путин хуйло

05.09 2022 в 11:59

Любимата им сVининива и тя ли ще участа в митинга? пУтков вече обяви, че тя е супер коалиционен партньор и че със сигурност ще прави коалиция с нея след изборите!