"Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО" се регистрира за изборите

offnews 05 февруари 2017 в 18:12 13284 8

Коалицията "Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО" се регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори на 26 март.

Заместник-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев, председателят на "Атака" Волен Сидеров и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов внесоха 7140 подписа в Централната избирателна комисия.

В ЦИК отидоха и Димитър Байрактаров, Мария Цветкова и Борис Ячев от НФСБ, Явор Нотев, Николай Александров и Иван Димитров от АТАКА, заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки и организационният секретар на партията Юлиан Ангелов.

Обединените патриоти са доказали, че изпълняват поетите пред избирателите ангажименти, защитавайки и техните права, и националните интереси – недопускане увеличение на цената на тока, ограничаване на мигрантската вълна чрез построяване на ограда по границата с Турция, борба с радикалния ислям, въвеждане на задължително гласуване за противодействие на купения и организиран вот, ограничаване на влиянието на ДПС, мерки срещи незаконната сеч и битовата престъпност, повече средства за образование, увери Красимир Каракачанов.

До днес изчаквахме ГЕРБ и БСП - така или иначе използват нашата политическа програма, можеше да се явим заедно на изборите, коментира пък Волен Сидеров.

За нас са важни интересите на българите. Прекалено рано е да се обсъжда с кои политически формации ще си сътрудничим в следващия парламент, но със сигурност сред тях не са етническите протурски партии, заяви Данчо Хаджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови