Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Нешка Робева за "България без цензура": Тези млади хора няма да ви излъжат

OFFNews 05 май 2014 в 17:57 19634 69

Нешка Робева

Снимка ББЦ-пресцентър

Нешка Робева

Бившата треньорка на "златниче момичета" призова хората от родния край на майка й - Лом, да подкрепят партията на Николай Бареков, съобщи пресцентърът на формацията.

"Тези хора са млади и няма да ви излъжат. Ако усетя нещо нередно, аз ще вляза в парламента и
ще ги хвана за ушите, и ще ги изведа", казала Робева на среща с жителите на едно от най-големите ломски села - Ковачица, което посети заедно с лидера на "България без цензура" Николай Бареков.

Европа няма да ни оправи нещата, заявила още Робева. Според нея, точно заради това трябва внимателно да се избира кого изпращаме в Брюксел и да се даде доверие на хора, които не са лъгали. "Ние трябва в Европа не просто да пратим едни хора, които знаят езици, а хора, които знаят как да ги използват", добавила тя. 

Бареков на свой ред уверил хората, че "пари в държавата има, но не отиват при нуждаещите се, парите са откраднати. "Има ли декар свободна земя до селото? Няма, всичко е засято. Това означава, че пари има, но
колко от тези пари са влезли във вашия джоб – николко. А тези ниви са ваши, те са откраднати от вас и парите са ваши, но друг печели на ваш гръб", мотивирал се новият политик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews