Не демокрацията, криминалният преход ни отне сигурността и здравеопазването

OFFNews 21 март 2017 в 08:13 2740 1

Снимка БГНЕС, архив

"Изказването на Корнелия Нинова, че демокрацията ни е отнела много неща звучи сякаш изборът пред България е бил или още социализъм, или корумпирана демокрация. Това не е вярно", категоричен бе мажоритарният кандидат-депутат Георги Кадиев в коментар по повод изказване на лидера на БСП.

"Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек (Бойко Борисов - бел. ред.) ни отне и тази свобода”, заяви Нинова на предизборна среща в Стара Загора.

"Не демокрацията ни отне здравеопазването, образованието и сигурността. Отне ни ги криминалният преход, корупцията и престъпната приватизация.

Демокрацията няма общо с това. Твърде малкото демокрация ни доведе дотук, не твърде многото. И това трябва да променим. Да изкореним корупцията, да върнем усещането за сигурност и справедливост. Да направим България истински демократична, не да се жалваме какво ни е отнела", смята Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

21.03 2017 в 09:47

Хубаво го е казал Кадиев. "Не демокрацията ни отне здравеопазването, образованието и сигурността. Отне ни ги криминалният преход, корупцията и престъпната приватизация.
Демокрацията няма общо с това. Твърде малкото демокрация ни доведе дотук, не твърде многото. И това трябва да променим. Да изкореним корупцията, да върнем усещането за сигурност и справедливост".
И няма как да е по друг начин, след като политици като Нинова, станали милионери от нечисти приватизационни сделки, днес се обявяват за най-леви, социални и справедливи. И половината кандидати за депутати на партията й са "бизнесмени", "хидроинженери", собственици на електоцентрали.
 
X

Да помогнем на украинските деца!