Георги Георгиев: Никой в София не иска ядливи чашки вместо метро

OFFNews 17 октомври 2023 в 13:45 1739 2

Георги Георгиев

Снимка Фейсбук на Георги Георгиев

Никой в София не прие като нормално парите за строежа на метрото до Слатина от Плана за възстановяване да се спрат и да се отклонят без конкурс към приближени фирми на ПП за проекти за ядливи чашки и чинийки (2.5 млн. лв), други 4.3 милиона лева за частна фирма - да развива изкуствен интелект и т.н. 

Това написа във фейсбук кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. София не е общински стартъп, а дом на милион и половина българи. Затова не можем да позволим експерименти и хаосът от националното управление на "Продължаваме промяната" да се пренесе в града, категоричен е той. 

През последните две години на всички стана ясно, че ПП провеждат наказателна акция срещу столицата, не бива да позволим тя да се превърне в наказателен кметски мандат на техния кандидат, заявява още Георгиев. 

Ние ще гарантираме развитието на града и на големите инфраструктурни проекти за метро, булеварди, вътрешните градски рингове и инвестициите в кварталите по програмата ни за тротоарите, обещава Георгиев. 

И уверява: София не може да се управлява с общи приказки и пожелания, а с конкретни и разумни решения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

2

Маги Стралска

17.10 2023 в 15:00

и правилно.... от тех се дебелее.....

1005

1

ПР

17.10 2023 в 14:07

Що бе,кво им е на ядливите чаши?!Скъпички са,да,пък и едва ли са топ приеритет....Ама да ти кажа ли,аз какво не искам?!
Не искам още от вашето-същото!Не искам по два пъти годишно,да се преасфалтира или да се пренареждат павета по една и съща улица,от една и съща"ваша"фирма!Не искам,да си измия колата и след два часа,цялата да е потънала в прах,защото това е"качеството"ви на въздуха.Не искам сульо и пульо,да строи небостъргачи,където му падне.Не искам грозните ви задръствания.Не искам,парите ми да отиват в джобовете на 3 почистващи фирми на милиардери,посочени от вас и градът да тъне в мръсотия,особени извън Центъра.Не искам бетонът да залее последните зелени площи.Изобщо,не ви искам,от никъде!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки