Двама генерали от БСП ще стягат "Младост"

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2016 в 12:59 2610 4

От ляво надясно: Калоян Паргов, ген. Румен Радев и ген. Стефан Стефанов.

"Настъплението се води най-добре, когато има сигурно въздушно прикритие", заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на район "Младост" ген. Стефан Стефанов при разговора си с кандидата за президент на България ген. Румен Радев.

Двамата се срещнаха с граждани и симпатизанти в градинката при пазара в "Младост-1". След това заедно пазаруваха от сергиите на производителите и разговаряха с тях, за да чуят проблемите им.

"Изкарването на преден план на двама генерали никак не е случайно, заяви ген. Стефанов. - При това той е летец, а аз съм сухопътен офицер. Настъплението се води най-добре, когато има сигурно въздушно прикритие. Познавам отлично ген. Радев и съм сигурен в него. Убеден съм, че общите ни действия ще постигнат успех!"

Ген. Стефан Стефанов посочи точните качества, които са необходими на един кмет, за да стига до добри резултати в работата си. "Трябва смелост, трябва отстояване на позициите, трябва последователност, твърдост и най-вече - аргументирани доводи, обясни той. - Аз притежавам всичко това. И най-вече доводи, за да отстоявам интереса на гражданите на "Младост". Сигурен съм, че администрацията на Столична община няма как да се противопостави на аргументираните доводи".

Кандидатът за кмет на район "Младост" заяви, че ще направи пълна ревизия на дейността на общинската администрация, след като бъде избран. "Искам да видя какви предложения са постъпвали от "Младост" в Столична община. И съответно защо не са изпълнени, заяви ген. Стефанов. - Първата ми и основна задача ще бъде да се справим с огромния проблем с презастрояването в района. Трябва да успокоим обществеността. Ще обърна особено внимание на комуникацията с инвеститорите, които имат намерения да строят в "Младост". Задължително е да има добър диалог между нас".

Ген. Стефан Стефанов, който е с № 25 в бюлетината добави, че администрацията в района трябва да бъде по-активна и ангажирана при решаването на проблемите на гражданите. Той отбеляза още, че сред основните му приоритети ще бъдат сигурността и справянето с битовата престъпност в "Младост".