Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Денислав Генчев, РБ в Кърджали: Ще чуем всеки глас

offnews 25 февруари 2017 в 19:20 2331 0

Денислав Генчев

В кампанията ще хвърлим всички усилия да се срещнем с възможно най-голям брой хора, да чуем какви са проблемите им и с какво можем да помогнем за разрешаването им в бъдеще. Това заяви водачът на коалиция "Реформаторски блок - Глас Народен" Денислав Генчев за МИР 9- Кърджали.

Ще обиколим всички общини в областта и ще правим кампания "от врата на врата", защото целта ни е да чуем възможно най-много хора. Докато другите политически сили ще използват областта единствено за мерене на сили, ние ще работим със и за гражданите, каза още Генчев.

Искаме да убедим хората да ни подкрепят, защото в РБ сме доказали, че с общи усилия постигаме истински успехи в областта на икономиката, образованието, здравеопазването и сигурността, а с младежката енергия на колегите от Глас народен можем да работим и за младите граждани, каза още Генчев. Ще проведем срещи с бизнеса, за да обсъдим с тях идеите си, сред които намаляване на ДДС, вдигане прага за регистриране на фирма по ДДС и мерки за прозрачна публична администрация в услуга на гражданите и бизнеса.

Той обяви, че хората в листата на Реформаторския блок - Глас народен са местни, млади и активни хора, които искат да работят за просперитета на Кърджали. Сред тях има общински съветници, юристи, хора с малък и среден бизнес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!