Д-р Асен Ангелов: Искам София да е спокойна, чиста и сигурна за децата ни

OFFNews 12 октомври 2023 в 20:33 987 0

Д-р Асен Ангелов

Снимка Фейсбук профил на Асен Ангелов

Д-р Асен Ангелов

София е град, който продължава да се увеличава, а жителите му продължават да търсят сигурност и спокойствие за себе си и семействата си. Само доброто управление на града е факторът, който може да ги осигури. Сред кандидатите за кмет на София има един независим човек, експерт по финанси, съпруг и баща, който има качествата да го постигне.

"Аз съм обикновен гражданин и ми омръзна от политици, които насилват нашия град, пречат на нас, софиянци, да живеем нормално. Принуден съм да се кандидатирам за кмет на София, защото семейството ми не може повече да чака нещо да бъде свършено като хората, от политиците и техните лица."- заявява той.

Асен Ангелов поставя ясно, в своята програма, приоритетите и целите си:

- дневни центрове и филиали в помещения собственост на общината. В София има достатъчно такива и в центъра, и в кварталите;

- мобилни детски градини се поставят временно в дворовете на училищата. Това се прави в развитите страни;

- пълната общинска субсидия да върви с детето - тя следва да важи и за държавните, и за частните детски градини. А ти избираш как ти е най-удобно и изгодно.

Ангелов е съпруг и баща на малка дъщеричка. Като такъв, той споделя недоволството си от липсата на достатъчно детски градини, училища и липсата на решения сега, в нашия живот: „Те строят детски градини и училища с години. Така повече не може!“- категоричен е той.

Кандидатът за градоначалник заявява готовност за промяна и подобряване на образованието в общинските училища, защото смята, че към всеки ученик е нужен индивидуален подход и, че трябва да бъдат намалени разходите на родителите за частни уроци.

„Искам за детето ми красива София, която не пречи и не те ядосва всеки ден. Средата в столицата стана враждебна и опасна. Искам градът ни да е спокоен, чист и сигурен за игра далеч от компютъра. Толкова ли е трудно? Затова го правя, защото не се търпи повече!“, коментира Ангелов и добавя: „Доказал съм, че винаги си върша работата като хората“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика