Антон Кутев за Бобов дол: Не отговарям за ЛИДЕР, не е моя работа да знам

OFFNews 25 май 2014 в 19:36 3632 4

"Не отговарям за действията на ЛИДЕР, не е моя работа да знам. Всичко това трябва да отиде в прокуратурата и тогава да се говори."

Това беше коментарът на депутата от БСП Антон Кутев пред Нова телевизия по темата с купуването на гласове от БСП в Бобов дол.

"Ковачки не работи за нас, той дори преди си спомням, че гласуваше за друг. А и аз не бих обърнал центъра на тази кампания върху него.", коментира Кутев.

За поредната си загуба на избори, Кутев заяви, че това е само екзит пол и нещата могат да се променят, а разликата да се стопи.

"Тук става дума за екзит пол, а той може да бъде доста неточен. Може има разлика 7-8%. Трябва да изчакаме", заяви депутатът.

След като видеото, което уличава БСП в купуване на гласове, изтече в мрежата срещу работещите в мината се започна наказателна акция.

Схемата е следната. Работещите в мините на Бобов дол получават част от заплатата си под формата на ваучери, които могат да разменят срещу хранителни продукти единствено в магазините на Христо Ковачки.

При неподчинение на инструкциите за гласуване за правилната партия и резултат в общината, различен от "поръчания", магазините се опразват.

От ЦИК все още не са дали никакъв конкретен отговор по казуса, въпреки десетките сигнали, изпратени до тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови